Virtual Assistance

Als ondernemer doe je in eerste instantie alles zelf. De eerste stap naar groei en meer tijd voor wat jij het belangrijkste vindt, is echter het delegeren van een aantal taken waar jij je niet mee bezig wilt houden.

Voor veel creatieve ondernemers is het een must om iemand naast zich te hebben die de zakelijke kant van de onderneming op zich neemt zodat zij zich kunnen blijven focussen op de creatieve processen.

Onze professionals kunnen jou zowel online (op afstand) als op locatie helpen met alle mogelijke taken die je maar kan bedenken.

Wij kunnen jou helpen met:

Onze werkwijze:

We bellen eerst vrijblijvend met elkaar om te kijken hoe we jou kunnen helpen en wat jij eventueel zelf kan doen. Vervolgens creëren wij een plan van aanpak met de bijbehorende prijzen en kan jij zelf kiezen hoe jij onze diensten afneemt: per uur, per sessie, per strippenkaart of als abonnement. Per expertise koppelen wij 'one of The Beezz' aan jou die jou het beste kan helpen.

Laat ons via het onderstaande formulier weten met welke vragen je momenteel zit, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Shopping Cart