vision

Wij geloven dat ondernemers zich moeten focussen op de dingen waar zij het beste in zijn. De overige taken moeten worden uitbesteed aan andere specialisten zodat de kostbare tijd van ondernemers het meest efficiënt wordt besteed.

misson

Bizzy Beezz wil de ondernemer ontzorgen en helpen succesvoller te worden in zijn business. Dat doen wij door kennisdeling, begeleiding en outsourcing door de gekwalificeerde professionals van Bizzy Beezz.

DE HONDERD TAKEN VAN EEN ONDERNEMER

Er zijn bijna twee miljoen ondernemers in Nederland en allemaal willen zij succesvol worden in wat zij doen. Als ondernemer kunnen we vaak één ding heel erg goed en de rest wat minder of helemaal niet. Maar we doen het allemaal toch zelf, want ondernemen is een combinatie van veel verschillende werkzaamheden. Zelf het product of de dienst ontwerpen en leveren, de promotie doen, alle social media accounts bijhouden, zorgen voor goede klantenservice, een nieuwsbrief opmaken en versturen, samenwerkingen opzetten, netwerkevents afgaan, de administratie bijhouden en oja, geld verdienen en groeien natuurlijk! Maar waarom focussen we ons eigenlijk niet op dat wat we het beste kunnen en laten de rest over aan professionals die daar weer heel goed in zijn?

WHY DO WE DO WHAT WE DO?

Als ondernemer start je een bedrijf vanuit de passie om iets te creëren of te veranderen in de wereld. Je wilt vaak mensen helpen, geld verdienen en groeien, zodat je op den duur de wereld een beetje beter maakt, een mooi pensioen hebt opgebouwd en dat mooie huis kunt kopen in Spanje. Je start geen onderneming omdat je zo graag alle bijkomende klusjes wilt uitvoeren, zoals persberichten schrijven, facturen inboeken en Facebook updaten. Wij geloven dat je als ondernemer op je best bent wanneer je alleen doet wat jij uitstekend kan en de rest van de ondernemerstaken uitbesteedt aan een team professionals dat het beter kan dan jij. Hierdoor ben je dagelijks alleen bezig met je passie en hetgeen je gelukkig maakt (en wat je erg goed kan), heb je meer focus op de groei van je bedrijf en creëer je meer vrije tijd voor leuke dingen.

HOW ARE WE DIFFERENT?

Bizzy Beezz bestaat uit een hecht team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in één ding waar zij ontzettend goed in zijn. Door te werken met Bizzy Beezz weet je zeker dat jouw werk snel en kundig wordt uitgevoerd. Bovendien heb jij als ondernemer zo toegang tot alle nodige expertise onder één dak. Bizzy Beezz biedt naast professionals ook coaches die jou kunnen begeleiden bij iedere stap, zodat je geen fouten maakt die andere ondernemers wel maken. Met Bizzy Beezz bespaar je tijd, geld en hoofdpijn. Wij werken flexibel, transparant en resultaatgericht. Jij bepaalt waarvoor je ons inzet, voor welke periode en voor hoeveel uren. Neem vrijblijvend contact met ons op om (telefonisch) kennis te maken om je behoeftes te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een plan van aanpak. Ga jij met ons in zee?

Shopping Cart