MARKETING

Voor iedere ondernemer is marketing één van de belangrijkste onderdelen van hun onderneming. Veel startende ondernemers denken 'ik lanceer en de klanten komen vanzelf!' Helaas werkt het niet zo. Je zal er hard aan moeten werken om ervoor te zorgen dat jouw potentiële klanten jou vinden. Jij hebt iets wat zij nodig hebben en het is aan jou om ervoor te zorgen dat jouw prospects - die baat hebben bij jouw dienst of product - van jou af weten. Door goede research kan je er achter komen waar jouw doelgroep behoefte aan heeft en hoe jij met jouw product of dienst daar op in kunt spelen. Marketing helpt jou om je doelgroep te bereiken en ze te bewijzen dat jouw product en dienst precies is wat zij nodig hebben om hun probleem op te lossen of een behoefte te vervullen. Marketing komt vaak neer op de juiste communicatie.

Wij kunnen jou helpen met:

Onze werkwijze:

We bellen eerst vrijblijvend met elkaar om te kijken hoe we jou kunnen helpen en wat jij eventueel zelf kan doen. Vervolgens creëren wij een plan van aanpak met de bijbehorende prijzen en kan jij zelf kiezen hoe jij onze diensten afneemt: per uur, per sessie, per strippenkaart of als abonnement. Per expertise koppelen wij 'one of The Beezz' aan jou die jou het beste kan helpen.

Laat ons via het onderstaande formulier weten met welke vragen je momenteel zit, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Shopping Cart