COMMUNICATIE

Communicatie is één van de meest belangrijke zaken in business. Als je niet goed weet hoe je jouw idee, missie, visie en onderscheidend vermogen naar buiten moet communiceren, schakel dan iemand in om dat voor jou te doen. Ook goed contact met klanten en samenwerkingspartners komt neer op duidelijke communicatie. Je website en social media vertellen wie je bent, wat je doet en waarom men bij jou moet zijn voor een bepaalde dienst of product. Als jij dat niet goed kan overbrengen, zal de klant zijn of haar geld niet snel aan jou besteden. Het is daarom van groot belang om je communicatie goed te krijgen. PR is het genereren van 'free publicity', het krijgen van de juiste media-aandacht en het bereiken en behouden van een goede reputatie onder jouw doelgroep. Je kunt wel degelijk invloed uitoefenen op wat anderen over jou zeggen! De sleutel is een goede pr-strategie.

Wij kunnen jou helpen met:

Onze werkwijze:

We bellen eerst vrijblijvend met elkaar om te kijken hoe we jou kunnen helpen en wat jij eventueel zelf kan doen. Vervolgens creëren wij een plan van aanpak met de bijbehorende prijzen en kan jij zelf kiezen hoe jij onze diensten afneemt: per uur, per sessie, per strippenkaart of als abonnement. Per expertise koppelen wij 'one of The Beezz' aan jou die jou het beste kan helpen.

Laat ons via het onderstaande formulier weten met welke vragen je momenteel zit, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Shopping Cart